Kajeno paprikos maltos 50g

0.82


Kajeno paprikos suteikia patiekalams aštrumo, tačiau šiek tiek švelnesnio nei aitrioji paprika čili. Be šio prieskonio neįsivaizduojama daugelio Azijos šalių virtuvė, todėl jis puikiai tinka gaminant kinietiškus ar tailandietiškus patiekalus. Taip pat kajeno paprikos naudojamos gaminant aitriųjų paprikų pastas ir padažus, salotoms, sriuboms, žuvies ir mėsos patiekalams gardinti.


 

Shipping & Delivery

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat net

Vestibulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames.Consequat netus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac vestibulum amet elit