BARAVYKŲ SRIUBOS RECEPTAS
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI, SRIUBŲ RECEPTAI

BARAVYKŲ SRIUBOS RECEPTAS

BARAVYKŲ SRIUBA

BARAVYKŲ SRIUBOS RECEPTAS
Reikalingi produktai:


GAMINAME:

Jaunus baravykus (galima ir voveraites) supjaustyti, užpilti vandeniu ir užvirti.
Kitame puode užvirinti pieną, į ji supilti baravykus su nuoviru, įpjaustyti bulves.
Įdėti sviesto, krapų, pipirų ir virti 1,5 val. Virti ant mažos ugnies, vis pamaišant, kad neprisviltų pienas.

 

Pateikti dar gausiai pabarsčius krapais.

Skanaus!


[social_share style=“bar“ align=“horizontal“ heading_align=“above“ heading=“Pasidalink baravykų sriubos receptu ir tu!“ facebook=“1″ twitter=“1″ google_plus=“1″ linkedin=“1″ pinterest=“1″ /]


NAUDOTI PRIESKONIAI:

[wcproduct_carousel heading=““ heading_icon=““ item_width=“4″ style=“plain_carousel“ list_orderby=“date“ list_order=“DESC“ max_item=“100″ categories=““ ids=“178,202″]

Susiję įrašai