BARAVYKŲ SRIUBA
Reikalingi produktai:
- Vilkyškių pieninės pienas, 2 ltr.
- Baravykai, 7 vnt.
- Bulvės, 5 vnt.
- Vilkyškių pieninės sviestas, 100 g.
- Krapų viršūnėlės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
GAMINAME:
Jaunus baravykus (galima ir voveraites) supjaustyti, užpilti vandeniu ir užvirti.
Kitame puode užvirinti pieną, į ji supilti baravykus su nuoviru, įpjaustyti bulves.
Įdėti sviesto, krapų, pipirų ir virti 1,5 val. Virti ant mažos ugnies, vis pamaišant, kad neprisviltų pienas.
Pateikti dar gausiai pabarsčius krapais.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink baravykų sriubos receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”178,202″]