MOLIŪGŲ SRIUBOS SU KARIU RECEPTAS
Reikalingi produktai:
- Moliūgas, 1 kg.
- Svogūnas, didelis, 1 vnt.
- Sviesto, 3 šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 1 šaukštas
- Daržovių sultinys, 1,5 ltr.
- Grietinėlė, 100 g.
- Kario prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Petražolių lapeliai
- Druska
GAMINAME:
Įkaitinti didelį puoda, sudėti sviestą ir alyvuogių aliejų.
Svogūną supjaustyti stambiais kubeliais, apkepinti, tačiau nelaukti, kol pageltonuos. Sudėti kario prieskonius.
Moliūgą nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais. Sudėti į puodą prie svogūnų ir, maišant minutę patroškinti.
Tada užpilti sultinį ir virti 25-30 minučių, kol moliūgas bus išviręs. Sutrinti blenderiu.
Pateikti su grietinėle ir gausiai pabarsčius petražolėmis.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink moliūgų sriubos receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”176,510,760″]