Moliūgų sriubos receptas su kariu
RECEPTAI, SRIUBŲ RECEPTAI

MOLIŪGŲ SRIUBA SU KARIU

MOLIŪGŲ SRIUBOS SU KARIU RECEPTAS

MOLIŪGŲ SRIUBA SU KARIU
Reikalingi produktai:

GAMINAME:

Įkaitinti didelį puoda, sudėti sviestą ir alyvuogių aliejų.
Svogūną supjaustyti stambiais kubeliais, apkepinti, tačiau nelaukti, kol pageltonuos. Sudėti kario prieskonius.
Moliūgą nulupti ir supjaustyti stambiais kubeliais. Sudėti į puodą prie svogūnų ir, maišant minutę patroškinti.
Tada užpilti sultinį ir virti 25-30 minučių, kol moliūgas bus išviręs. Sutrinti blenderiu.

 

Pateikti su grietinėle ir gausiai pabarsčius petražolėmis.

Skanaus!


[social_share style=“bar“ align=“horizontal“ heading_align=“above“ heading=“Pasidalink moliūgų sriubos receptu ir tu!“ facebook=“1″ twitter=“1″ google_plus=“1″ linkedin=“1″ pinterest=“1″ /]


NAUDOTI PRIESKONIAI:

[wcproduct_carousel heading=““ heading_icon=““ item_width=“4″ style=“plain_carousel“ list_orderby=“date“ list_order=“DESC“ max_item=“100″ categories=““ ids=“176,510,760″]

Susiję įrašai