Keptos vištos receptas
PATIEKALAI SU GRYBAIS, RECEPTAI

KEPTOS VIŠTOS SU GRYBAIS RECEPTAS

KEPTA VIŠTA SU GRYBAIS

KEPTOS VIŠTOS SU GRYBAIS RECEPTAS
Reikalingi produktai:

GAMINAME:

Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
Dideliame dubenyje sumaišome mairūną, provansalio žoleles, druską, pipirus, aliejų ir supjaustytus grybus.
Viščiukus perpjauti perpus ir 20-30 min. pamarinuoti dubenyje su grybais.
Iš aliuminio folijos padaryti 4 kišenėles. Į jas sudėti po viščiuko puselę ir dalį grybų marinato bei užpilti po 50 ml. vyno.

 

Kepti 25 minutes.

Skanaus!


[social_share style=“bar“ align=“horizontal“ heading_align=“above“ heading=“Pasidalink keptos vištos su grybais receptu ir tu!“ facebook=“1″ twitter=“1″ google_plus=“1″ linkedin=“1″ pinterest=“1″ /]


NAUDOTI PRIESKONIAI:

[wcproduct_carousel heading=““ heading_icon=““ item_width=“4″ style=“plain_carousel“ list_orderby=“date“ list_order=“DESC“ max_item=“100″ categories=““ ids=“202,414,194″]

Susiję įrašai