UŽKANDIS SU ŠITAKI GRYBAIS
Reikalingi produktai:
- Šitaki grybai, 500 g.
- Augalinio aliejus, 100 g.
- Česnakų granulių
- Sojų padažo, 2 šaukštai
- Mairūno
- Rudojo cukraus, 1 šaukštas
- Žuvies padažo, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai
GAMINAME:
Nuplauti ir supjaustyti perpus grybus.
Wok keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti grybus ir 2-3 min. juos apkepti.
Pridėti mairūną, cukrų, sojų ir žuvies padažus, česnaką. Pastoviai maišant kepti dar 2-3 min.
Pateikti pabarsčius pipirais.
Skanaus!
[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink užkandos su šitaki grybais receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]
NAUDOTI PRIESKONIAI:
[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”202,226,194″]