Traškūs šonkauliukai grilyje
GRILIO PATIEKALŲ RECEPTAI, RECEPTAI

ŠONKAULIUKAI GRILYJE

TRAŠKŪS ŠONKAULIUKAI GRILYJE

Traškūs šonkauliukai grilyje
Reikalingi produktai:

  • Kiaulienos šonkauliukų gabaliukai, 4-6 vnt.
  • Alyvuogių aliejus, 1/2 stiklinės
  • Citrinų sulčių, 2 šaukštai
  • Skysto medaus, 2 šaukštai
  • Prieskoniai šonkauliukams

Šonkauliukus nuplauname ir nusausiname.

Maišome marinatą: alyvuogių aliejus, citrinos sultys, skystas medus ir geras žiupsnelis šonkauliukų prieskonių.

Šonkauliukus paliekame marinuotis – mažiausiai 1 val., geriausia pasiruošti iš vakaro.

 

Prieš kepant, porcijomis šonkauliukus suvyniojame į aliuminio foliją. Kiekvieną pusę kepame po 10 minučių. Tuomet šonkauliukus išvyniojame ir dar kepame, patepame marinatu ir laukiame, kol susidarys traški plutelė.

Skanu su bulvytėmis fri, netgi šaltomis.

Skanaus!


[social_share style=”bar” align=”horizontal” heading_align=”above” heading=”Pasidalink šonkauliukų receptu ir tu!” facebook=”1″ twitter=”1″ google_plus=”1″ linkedin=”1″ pinterest=”1″ /]


NAUDOTI PRIESKONIAI:

[wcproduct_carousel heading=”” heading_icon=”” item_width=”4″ style=”plain_carousel” list_orderby=”date” list_order=”DESC” max_item=”100″ categories=”” ids=”316″]

Susiję įrašai